22 септември 2016 | 21:47

Пълно объркване

снимка: Guliver/Getty Images
размер:

Представителят на олимпийския комитет на Ирландия Джон Дилейни заяви, че бразилската полиция не се е свързала с него, въпреки издадената заповед през миналия месец за отнемане на паспорта му. В изявление, разпространено от футболната асоциация на Ирландия, Дилейни, който е изпълнителен директор на организацията, заяви, че тази заповед трябва да бъде отменена.

На 17 август бразилската полиция задържа Патрик Хики, член на Изпълнителния комитет към МОК и президент на ирландския олимпийски комитет, заради участието му в нелегална продажба на билети. Според предварителните сведения Хики е давал пропуски на втори лица, които са ги продавали на силно завишени цени. Хики е един от десетимата, обвинени от бразилската прокуратура, че са участвали в схема за препродажба на билети на завишени цени. Всичките те отричат обвиненията.

Във връзка с разследването бразилската полиция отне паспорти и лични вещи на няколко представители на националния олимпийски комитет на Ирландия. Дилейни каза, че не е имал "абсолютно никаква роля или участие в манипулирането на продажбата на билети" за олимпийските игри.

Коментари

Boss1

14 октомври 2016 | 08:12 Should i happen to be Mason We do it. It is time all of the leagues begin treating their members a touch reverence. Jackson offers been shown to be an extensive qutrreaback. Peyton are certain to get struck tricky plus some company is going to be using a wounded hollywood.

Добави коментар

Новини »

виж още

Анкета

Колко медала ще вземе България от Игрите в Рио?