25 август 2016 | 10:41

Лохте влиза в клиника за алкохолици

снимка: Guliver/Getty Images
размер:

Американският плувец Райън Лохте ще влезе в клиника за алкохолици в опит да спаси кариерата си. Той се забърка в скандал, след като по време на олимпийските игри разказа измислена история как станал жертва на въоръжен обир, за да скрие зулумите, които заедно с трима съотборници сътвори на бензиностанция в Рио. Впоследствие стана ясно, че Лохте е бил пиян и все още не бил изтрезнял, когато измислил небивалицата.

"Не бяхме пили от много време, а трябваше да полеем успеха. Лично аз може би прекалих и през цялото време бях много пиян", призна Лохте. Той намекна, че го чака наказание от Американския олимпийски комитет, въпреки че от организацията отрекоха да са обсъждали евентуалното му изваждане от плувния тим на САЩ. През това време Лохте е решен да направи всичко възможно, за да изчисти имиджа си.

"Първо искам да се видя със семейството си. Решен съм да продължа да плувам следващите четири години, така че колкото и дълго наказание да ми наложат, след това ще се върна в басейна. Докато съм извън състезанията, ще работя с деца и ще им показвам това, което съм научил по време на кариерата си", заяви Лохте.

Коментари

Да де2

25 август 2016 | 13:30 Тия изпият по 3 бири и айде в клиника за алкохолици

Плувец1

25 август 2016 | 13:21 Фелпс - наркоман, Лохте - алкохолик.......и накрая руснаците им виновни.

Добави коментар

Новини »

виж още

Анкета

Колко медала ще вземе България от Игрите в Рио?