28 август 2016 | 20:51

Скандал в Рио

снимка: Guliver/Getty Images
размер:

Служител на една от най-известните волейболни федерации в света е причинил жесток скандал след края на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

53-годишният Мансур Дамирчи от иранската волейболна федерация е бил заловен, докато се опитвал да открадне стоки от магазин в Копакабана в четвъртък, 25 август.

Според полицията в Рио, той се е насочил към изхода без да плати за някои продукти, които скрил на кръста, когато е бил арестуван.

Дамирчи е бил отведен в полицейско управление и освободен, след като е платил гаранция, но все още трябва да отговаря за престъплението. Паспортът му е иззет, за да се предотврати напускането му на Бразилия. 

 

Коментари

3

30 август 2016 | 22:34 пичове искам да питам абе дрищя нещо зелено и мирише странно а и на вкус не е като преди какво да правя ? май съм настинал нещо и слуз имаше даже . ваш приятел васко благодаря ви че ми помагате

Левскар2

28 август 2016 | 22:30 ЦСКА-рите ни ебаха, знамената ни вземаха!!! 6 пъти подред ни го туриха, комплексари ни направиха! 6 пъти ни ебаха и наркотиците даже не ни помогнаха!

цскар1

28 август 2016 | 20:55 ГОВЕДАТА НИ ЕБАХА,ЗНАМЕНАТА НИ ВЗЕМАХА!!!

Добави коментар

Новини »

виж още

Анкета

Колко медала ще вземе България от Игрите в Рио?